ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Previous slide
Next slide

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο. Από το 1997 εργάστηκε στο γερμανόφωνο δικηγορικό γραφείο του Δημητρίου Οικονομίδη, ενώ το 2002 ίδρυσε το δικό του δικηγορικό γραφείο σε ιδιόκτητο χώρο επί της οδού Δορυλαίου 18 στην Αθήνα.

Το γραφείο μας

Το δικηγορικό γραφείο Παπαναστασίου ιδρύθηκε το 2002 από τον δικηγόρο Δήμο-Δημήτριο Παπαναστασίου στο κέντρο της Αθήνας και εξειδικεύεται σε υποθέσεις εμπορικού,  εταιρικού, ενεργειακού δικαίου και δικαίου ακινήτων. Εκτός από τον κ. Παπαναστασίου, άλλοι τρεις δικηγόροι και μια γραμματέας βρίσκονται στη διάθεσή σας για την επίλυση του  θέματος που σας απασχολεί.
Ο κύριος Δήμος Δημήτριος  Παπαναστασίου σας συμβουλεύει σε άπταιστα γερμανικά, και αγγλικά, ενώ μια συνεργάτης του γραφείου μιλά και γράφει άπταιστα τη γαλλική.

Νέα

Ο κ. Δήμος Παπαναστασίου εκτός από την άσκηση του επαγγέλματός του ασχολείται ενεργά με τις υποθέσεις της γερμανόφωνης κοινότητας της Αθήνας .
Μάθετε εδώ περισσότερα για τα τελευταία  νέα και τις εκδηλώσεις.

Τομείς δραστηριότητας

Επιχειρήσεις

Είμαστε ένα δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο στο επιχειρηματικό και εμπορικό δίκαιο. Συμβουλεύουμε και εκπροσωπούμε εταιρίες και επιχειρηματίες σε όλους τους σχετικούς τομείς του δικαίου. Η διεθνής μας παρουσία, η δυνατότητα επικοινωνίας σε περισσότερες ξένες γλώσσες και η πολυετής μας πείρα μας επιτρέπουν να προσφέρουμε πολύτιμες  υπηρεσίες ειδικά σε διεθνείς επιχειρησεις.

Ιδιώτες

Η παροχή συμβουλών σε ιδιώτες είναι ένα σημαντικό μέρος του δικηγορικού μας γραφείου. Επιθυμία μας είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να βρεθεί η ιδανική λύση για την υπόθεση που σας απασχολεί. Στόχος μας είναι να εργαστούμε μαζί και να επιλέξουμε από κοινού  μια σαφή προσέγγιση ώστε να εκπροσωπήσουμε τις θέσεις σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η εμπειρία μας κάνει την διαφορά.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, Αθήνα 11521

 

+30 210 6468812

 

+30 210 6468348

 

info@papanastasioulaw.gr