Επιχειρήσεις

Οικονομικά Εγκλήματα

Στον τομέα των επιχειρήσεων και επιχειρήσεων και των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών μπορεί να εμφανιστούν φαινόμενα παράνομων και ποινικά κολάσιμων πράξεων με σκοπό το προσωπικό περιουσιακό όφελος σε βάρος μίας επιχείρησης.

Ο κ. Παπαναστασίου παρέχει σε διεθνείς επιχειρήσεις και επιχειρηματίες τις κατάλληλες συμβουλές και τους εκπροσωπεί σε υποθέσεις οικονομικών εγκλημάτων σε όλη την Ελλάδα, και συγκεκριμένα:

  • Αδικήματα κατά των περιουσιακών δικαιωμάτων (απάτη, απιστία, εκβιασμός, ξέπλυμα μαύρου
    χρήματος, πλαστογραφία εγγράφων, υπεξαίρεση, δυσφήμιση κλπ)
  • Εγκλήματα διαφθοράς ( δωροδοκία, αθέμιτη λήψη ωφελημάτων, κλπ)
  • Οικονομικά εγκλήματα ( φοροδιαφυγή, εισφοροδιαφυγή,κλπ.)
  • Εγκλήματα στα πλαίσια της εργασίας ( παράνομη εργασία, αδήλωτη εργασία, κλπ)

Ο κ. Παπαναστασίου υπερασπίζεται τους εντολείς του με συνέπεια και αποφασιστικότητα σε όλα τα στάδια της πειθαρχικής και ποινικής διαδικασίας.

Από την πολυετή του ενασχόληση με ποινικές υποθέσεις οικονομικών αδικημάτων ενώπιον διωκτικών, προανακριτικών, ανακριτικών, εισαγγελικών και δικαστικών αρχών ο κ. Παπαναστασίου διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία για την ανάληψη πολύπλοκων ποινικών υποθέσεων.

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, 11521 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6468812

Fax: +30-210 6468348

E-mail: info@papanastasioulaw.gr