Ιδιώτες

Ποινικό Δίκαιο

Η άσκηση ποινικής δίωξης μπορεί να επιφέρει σημαντικές αρνητικές συνέπειες στη ζωή του προσώπου και μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε περισσότερα έτη φυλάκισης.

Ο κ. Παπαναστασίου αναλαμβάνει να σας εκπροσωπήσει σε ποινικές σας υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα από το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης μέχρι την διαδικασία στο ποινικό ακροατήριο σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας ακόμα και για κατηγορίες σε για ποινικά κολάσιμες πράξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κ. Παπαναστασίου υπερασπίζεται τους εντολείς του με συνέπεια, εχεμύθεια και αποφασιστικότητα σε όλα τα στάδια της διαδικασίας μέχρι τον Άρειο Πάγο.
Επίσης συνεργάζεται με έμπειρους και καταρτισμένους εμπειρογνώμοντες με τις απαιτούμενες για κάθε υπόθεση επιστομονικές γνώσεις, όπως για παράδειγμα μηχανικούς, γραφολόγους, ιατροδικαστές, που μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην απόδειξη της αλήθειας στα πλαίσια της υπεράσπισής σας.

Ο κ. Παπαναστασίου αναλαμβάνει επίσης να σας εκπροσωπήσει σε ποινικές σας υποθέσεις ως συνήγορος πολιτικής αγωγής ασκώντας με σθένος και υπευθυνότητα τα δικαιώματά σας σε βάρος του αντίδικου κατηγορούμενος.

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, 11521 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6468812

Fax: +30-210 6468348

E-mail: info@papanastasioulaw.gr