Επιχειρήσεις

Τουρισμός

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς  τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η γεωγραφική της ποικιλομορφία σε συνδυασμό με τις εναλλαγές των τοπίων της προσφέρουν πολλές δυνατότητες για κολύμβηση και θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες στη φύση, γαστρονομία, ξεκούραση και χαλάρωση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός των ξένων τουριστών πολλές φορές ξεπερνά ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ετησίως.

Πολλές είναι οι επενδυτικές ευκαιρίες  στον κλάδο του τουρισμού, όπως:

Ξενοδοχειακές Μονάδες και τουριστικές εγκαταστάσεις

Mαρίνες και λιμάνια

Παραθεριστικές κατοικίες για οικογένειες, ΑΜΕΑ και άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο εναλλακτικός τουρισμός που περιλαμβάνει διάφορες εξειδικευμένες τουριστικές υπηρεσίες που  ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες  ανάγκες και προτιμήσεις των τουριστών, όπως θαλάσσιος τουρισμός, αθλητικός τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, υπαίθριος τουρισμό, ιατρικός τουρισμός, τουρισμός ευεξίας.

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, 11521 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6468812

Fax: +30-210 6468348

E-mail: info@papanastasioulaw.gr