Επιχειρήσεις

Διαδικασία Αδειοδοτήσεων

Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο των εμπορικών και ενεργειακών δρόμων ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση.

Περιτριγυρισμένη από περισσότερες χώρες, η Ελλάδα έχει εμπορικό ενδιαφέρον σε διάφορους τομείς, όπως στη ναυτιλία, στην αλιεία, στις μεταφορές και ενέργεια, στην εξόρυξη πρώτων υλών και φυσικά ο τουρισμός.

Η συνεργασία για την υλοποίηση διασυνοριακών έργων έχει μεγάλη σημασία τόσο για τη δημιουργία, όσο και για την μελλοντική διαχείριση και λειτουργία. Τα έργα αυτά απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό απαιτεί στενή διεθνή συνεργασία, η οποία διέπεται από μεγάλο αριθμό νόμων, συμφωνιών και συνθηκών.

Πέραν των κατάλληλων νομικών συμβουλών ο επενδυτής θα χρειαστεί την καθοδήγηση και βοήθεια ενός έμπειρου δικηγόρου στην  επίλυση πάσης φύσεως προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν, ιδίως λόγω της διαφορετικής γλώσσας και νοοτροπίας, όταν είναι αλλοδαπός επενδυτής.

Ο κ. Παπαναστασίου, ως εξειδικευμένος και έμπειρος δικηγόρος σε ελληνογερμανικές επιχειρηματικές συνεργασίες, θα υποστηρίξει τα επενδυτικά σας σχέδια με τον ασφαλέστερο και καλύτερο τρόπο.

 

 

Περισσότερα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, 11521 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6468812

Fax: +30-210 6468348

E-mail: info@papanastasioulaw.gr