Επιχειρήσεις

Ναυτικός τουρισμός

Ο ναυτικός τουρισμός είναι ένας τομέας που αναπτύσσεται  ραγδαία σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα η ιδανική χώρα. Η ομορφιά των ελληνικών ακτών προσφέρουν δυνατότητες για  αναψυχή και χαλάρωση  για όλους. Κάθε χρόνο, η Ελλάδα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο: το 97% όλων των ναυλωμένων σκαφών ενοικιάζονται από διεθνείς πελάτες,  29% μόνο από τη Γερμανία.

Όχι μόνο ελληνικές, αλλά και διεθνείς εταιρίες ενοικίασης σκαφών δραστηριοποιούνται σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη αγορά. Υπάρχει μια ποικιλία επενδυτικών ευκαιριών και στο πλαίσιο της χρηματοδότησης θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του και  εναλλακτικές επιλογές, όπως η χρονομίσθωση, η συνεργασία με τις τοπικές εταιρείες

Το δικηγορικό γραφείο Παπαναστασίου μπορεί να σας βοηθήσει στα επενδυτικά σας σχέδια στην τουριστική βιομηχανία, συμβάλλοντας στην μείωση της γραφειοκρατίας και κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η επένδυσή σας να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.

 

Περισσότερα για επενδύσεις στην Ελλάδα

Ο δικηγόρος

Ο Δήμος Δημήτριος Παπαναστασίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και μεγάλωσε σε μια δίγλωσση οικογένεια.  Ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της νομικής το 1994 στο Πανεπιστήμιο Ludwig-Maximilians του Μονάχου και στη συνέχεια εργάστηκε στο δικηγορικό γραφείο Schmidt-Sibeth,  Zirngibl,  Langwieser,  Heise στο Μόναχο.

Επικοινωνία

Δορυλαίου 18, 11521 Αθήνα

Τηλέφωνο: +30-210 6468812

Fax: +30-210 6468348

E-mail: info@papanastasioulaw.gr